Guld og rekorder til DM SJ/J/M

Nordlands spotterhold løftede opgaven til DM weekenden 2.-3. april 2022, hvor vi igennem mere end 12 timer om lørdagen læssede skiver og hjalp løftere tilbage i stativet når vægten blev for tung. Søndagen var knap så lang, men sluttede til gengæld med oprydning efter stævnet.
I alt var 111 løftere på podiet, hvis alle tog alle 3 løft var det blevet til 999 løft totalt. Igennem alle disse løft gik ingen løftere gik ind til en forkert vægt, og det blev kun til ét ekstra forsøg for én løfter hvor vi lige var lidt for forsigtige da det blev lidt hårdt for ham. Hellere lidt for forsigtig end lidt for sent.

Rekorder og medaljer

D. 2. april stillede Marie Louise Kalmejer, Theodor Friis, Benjamin Macintyre op i sub-junior divisionen. Marie Louise blev danmarksmester i kvindernes sub-junior 76kg klasse og satte rekord i alle løft og total.
Theodor blev dansk mester i en ubestridt 74kg klasse og Benjamin lavede samme trick som Marie Louise og tog guld i 93kg klassen og satte rekord i alle 3 løft og total.
Benjamin har en video om stævnet her

I herrer junior stillede Asbjørn Tinning op i 66kg, Asger Yde i 83 og Rune Schrøder i 93.
Asbjørn blev ubestridt dansk mester i sin klasse. Asger og Rune lavede begge gode personlige rekorder, men stillede op i de største klasser hvor konkurrencen var ekstremt hård.

Som følge af de helt unges resultater vandt Nordland også Bedste Klub i Sub-Junior.

Guld og rekorder i Masters 1

I Masters 1 93kg stillede Thomas Boe og Martin Dahm op, Rune Glud stillede op i 105kg.
Thomas tog danmarksmesterskabet med hjem og Martin tog bronzen i et stærkt felt.

Rune satte dansk rekord i masters 1 105kg med et bænkpres på 188kg – det rakte til at blive dansk mester.

Stort tillykke til alle vores løftere med deres resultater. Vi stillede med et stærkt hold og havde gode hjælpere til truppen.
Vores spottere gjorde et godt stykke arbejde og stævnet gled hurtigt frem som følge.
Oven i de andre pligter agerede Didde og Poul dommere til masters stævnet d. 3. april.