Author Archives: Poul

Godt nytår fra Atletklubben Nordland

Klubben holdt i slutningen af året juleafslutning hvor to af klubbens ældste medlemmer dystede i trekamp om hvem der var stærkest. Guldbamsen endte med at løbe med sejren, mens Fyrsten måtte se sig slået. Men man kan jo heller ikke både træne til maraton og forvente at kunne løfte noget, vel?
Der blev hygget og hujet, smagt på hjemmebryg fra et af medlemmerne og spist snacks og sludret i lange baner. Tak for et godt 2017, vi ser frem til et godt 2018 hvor vi blandt andet stiller med 4 hold i divisionsturneringen.

Formanden takker af

Nordland til 2. ligarunde!

10. juni deltog Nordland, traditionen tro, med to hold til divisionsturneringens 2. runde. Det blev til stævnedebut for to af vore nye medlemmer, Christina og Mike, og der blev sat et par PR. Alt i alt, et hyggeligt stævne med flotte præstationer fra alle deltagere.

Nordland til 1. ligarunde

Lørdag d. 21. januar kørte 2 hold Nordlændere til Horsens for at deltage i 1. runde af divisionsturneringen.

1 hold klassisk og 1 hold udstyr. Det blev til et fornuftigt stævneresultat for en flok atleter der ikke var i nærheden af at peake.

Bodybuilding i Nordland

Som en servicemeddelelse fra Formanden gør vi opmærksom på at AK Nordland også er en klub der byder bodybuildere velkommen. Her ser vi en af vore mest fremtrædende medlemmer indenfor segmentet.

Bodybuilding

Nordland til finalen i divisionsturneringen

Lørdag morgen d. 3. december kørte 3 nordlændere den lange tur til Tårnby for at deltage i divisionsturneringens finale. Der var sidsteøjebliksombytning i holdopstillingen og det resulterede i at alle 3 løftede uden udstyr i udstyrsturneringen, og alle løft var på dagsform.

Nordland til 3. runde i divisionsturneringen

AK Nordland deltog 22. oktober i Videbæk for 17. år i træk med 2 fuldt besatte hold i alle 3 runder af divisionsturneringen. I år kvalificerede udstyrsholdet sig til finalen.

Se nedenfor En lille video med de fleste løft fra en hyggelig tur, der traditionen tro afsluttes med et besøg på McDonald’s i Herning. Lidt usund har man jo lov at være.

Nordland erobrer guldet til DM Klassisk

Nordland stillede til DM Klassisk med et fyldt hold løftere med guldet i for øje. Det blev til en række flotte præstationer fra alle, inkl. opfyldning af landsholdskrav fra en af vore løftere, og det blev belønnet med guld til holdet og adskillige disciplin medaljer.

Nordland til 2. runde af divisionsturnering

Klubben mødte lørdag d. 28. marts talstærkt op til 2. runde af divisionsturneringen. Tre hold blev stillet, og ingen løftere gik fra podiet uden et godkendt løft: 77 af 81 mulige hvide flag blev det til. En god opvarmning for klubbens atleter til kommende måneds DM RAW!

På vejen tilbage til Aarhus blev der tid til et velfortjent hvil i junkfoodparadis

mcdonalds