Category Archives: Uncategorized

Marie Louise i TV2 Østjylland

TV2 Østjylland har lavet et interview med Nordlænder Marie Louise Kalmeyer – om hvordan nørderiet med træning har gjort en stor forskel i hendes liv, om hvordan det ikke er fedt at leve af juicekure i forsøget på at leve op til et tyndhedsideal, og om at det ikke kun er for mænd med kød på hjernen at løfte tunge vægte.

Det bakker vi helt op om her i Nordland!

Se og læs hele indslaget her hos TV2 Østjylland.

Coronapas påkræves

Seneste krav i regeringens forsøg på at bekæmpe Covid-19 er krav om coronapas i fitnesscentre. Det omfatter også Nordland, hvor meget vi end måtte adskille os fra et normalt fitnesscenter.

Derfor skal alle kunne fremvise et gyldigt coronapas hvis de opholder sig i klubben fra og med d. 24. december 2021.

Venligst Bestyrelsen.

Bronze til Divisionsfinalen

Til finalen i divisionsturneringen stillede vi hold bestående af squat Martin Dahm, bænkpres Rune Glud og dødløft Benjamin Macintyre – deres samlede indsats blev til 180 squat, med 2 missede forsøg på 205 der ikke lige nåede dybden, 200kg bænkpres og 280kg dødløft!

Dette rakte til en 3. plads i klassisk. Stort tillykke til alle deltagerne på vores hold i løbet af året – det er fornemt at kvalificere til finalen, og stort at tage en pokal med hjem.

Vi ser frem til næste sæson, hvor vi allerede har mange løftere klar til at deltage.

Didde har kreeret denne spændingsfyldte recap

Klubben igen åben

Nordlands hellige haller er igen åbne for fri træning – du skal huske at have et aktivt coronapas ved træning. Dette kan kræves fremvist ved stikprøve.

Husk stadig at holde afstand, vaske hænder og spritte af.

Vi ønsker alle velkommen tilbage under stængerne.

-Bestyrelsen

Corona 2

Vær hilset Nordlændere!

Som følge af statsministerens tale i dag må man ikke forsamles mere end ti personer både udendørs og indendørs frem til og med d. 31. marts. En undtagelse er supermarkeder, hvilket er forståeligt, da befolkningen naturligvis skal forsynes med fødevarer.

Vi må selvfølgelig efterleve statsministerens opfordring, som har flertal i Folketinget. Derfor vil jeg som formand opfordre jer til ikke at træne i klubben frem til og med d. 31. marts. Gør I det alligevel, er det på eget ansvar, og i så fald vil jeg bede jer om at komme på tidspunkter, hvor sandsynligheden for at møde andre er små.

Ingen andre sportsklubber stænger deres døre med brædder. Og det gør vi heller ikke!

Formanden foregår selvfølgelig i de kommende 14 dage med et godt eksempel.

Find andre motionsformer i de kommende to uger, så håber vi, at antallet af smittede vil toppe og begynde at falde, så forbuddene kan hæves.

Hold jer orienteret og pas i øvrigt på jer selv, til vi ses igen!

Vis klubben loyalitet og indløs også kontingent for april, når den tid kommer!

Det er i situationer som den indeværende, at det at vise klubånd betyder noget!
Vi kan ikke overleve, med mindre vi står sammen.

Fyrsten

Coronavirus informationer

Vær hilset Nordlændere!

For lige at understrege hvad bestyrelsens holdning er til henvendelser om træning under den nuværende Corona-krise!

Nordland er en lille forholdsvis lukket klub med et brand og et sammenhold, som ikke mange andre klubber kan matche.

Når man har meldt sig ind, så er det, fordi man føler sig som en del af fællesskabet. Vort koncept bygger på tillid, og derfor kan man ikke bare lige droppe ind fra gaden og blive medlem. Man skal kigges lidt an eller anbefales af et eksisterende medlem, før man vurderes som egnet til medlemskab. Også i lyset af at man betros med en kode til døren.

Derfor har bestyrelsen besluttet, at i en situation hvor alle offentlige motionsklubber er lukket ned pga. Coronavirus-faren, så modtager vi naturligvis ikke vraggods udefra i de uger, hvor krisen raser, og motionscentre og andre klubber holder lukket. Det vil være for naivt!

Man vælger Nordland aktivt til. Man bruger ikke kun Nordland som en nødstation i tilfælde, hvor man ikke kan finde andre træningscentre. Det vil sige, at får vi nu og i den kommende tid seriøse henvendelser, så er betingelserne skærpet, nemlig betaling med det samme for et halvt års medlemskab, altså 1.200 kr. på studentersats eller 2.100 for folk i arbejde. Har vedkommende licens hos en anden klub, udfyldes en ny licenserklæring hos os ved første træning.

Hermed er bestyrelses holdning gjort klar i den nuværende situation. Så må vi se, om vi kommer styrket ud af den ulykkelige situation med Corona-virussens hærgen. Ovenstående dekret fra bestyrelsen skal naturligvis også ses som en beskyttelse af medlemmerne mod sygdommens indtrængen i vore lokaler.

Dertil skal nævnes at bestyrelsen opfordrer til at medlemmer overholder evt. retningslinjer fra regeringen og bliver hjemme så meget som muligt. Træning er ikke helt så vigtigt at I ikke kan undvære et par uger eller en månede.

Venligst

Fyrsten